Velkommen til HJEMME HOS

Bolighuset Nykøbing F.

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Alt til boligindretning

HJEMME HOS Bolighuset finder du alt til boligindretningen lige fra brugskunst til senge, sofaer og reoler. Vi har et bredt udvalg af møbler i forskellige stilarter fra flere forskellige møbelproducenter – heraf mange danske – så du kan få præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig. Blandt andet forhandler vi kendte mærker som: Jensen Madrasser, Skovby, Mistral, Sødahl, Maestro Modulsofa og ABC-reoler. Gå på opdagelse og bliv inspireret i vores 3.000 m2 store møbelbutik på Holger Brodthagensvej i Nykøbing.

Bolighuset på Falster siden 2007

Butikken åbnede i oktober 2007 – i dag er vi en del HJEMME HOS, et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Vi følger udviklingen og kan altid tilbyde det bedste og nyeste inden for møbler og boligindretning – og god kvalitet til favorabel pris.

Vi har flest kunder fra Nykøbing, Falster, Guldborgsund-området, Møn og Vordingborg, men vi leverer gerne møbler i hele landet.

 

HJEMME HOS Bolighuset
Holger Brodthagensvej 10
4800 Nykøbing Falster

Tlf. 54 13 14 24

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image